Om måndag, tisdag och syster

Puhh! Trodde för en sekund att bloggen helt låg nere då jag inte kom in på sidan men nu funkar det igen. Hej! Idag är det måndag och höstlovet är officiellt slut. Jag är dock kvar i Danmark någon timme till innan vi tar vårt pick och pack och drar iväg till båt och sedan hem. Jag vill hem men jag vill absolut inte till skolan. Träffa vänner och ha det mer mys, alltså inte behöva göra något liksom. I morgon ska vi dessutom med klassen till simhallen för att träna livräddning eller liknande tror jag. Är ärligt talat inte jättepepp på det egentligen men ja, så ser det ut.

DSC_0117
Syster i en an sängarna obviously, ville bara ha något att skriva för det såg coolt ut,, hehe

Men ja, okej, måste kila. Behöver packa ihop det sista och ladda telefonen. Vi ses kanske senare idag, om jag har tid. Det är en del åka idag så att säga. Kram

-Elina

 

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *