Danmark #2

AHHHHH! Jag är så trött på att min dator och hela blogghemsidan inte kan ladda över bilderna. Nätverket är jättebra och det går hur snabbt som helst, det finns gott om plats för att ladda upp bilderna, (har till och med raderat bilder för mer plats) och när det väl går går det bara en i taget och som typ tar en timme att fixa. Någon som vet vad som är fel? Har ingen aning..

Okej, sorry för mitt lilla utbrott ich men ja, hej! Som sagt, så har det tagit lång tid att ladda upp bilderna. Detta är från i onsdags när vi var uppe på en jättehärlig plats. Solen var riktigt vacker och sanden blåste lätt. Såg typ ut som öken ich. Nej men, jag blev kär i ljuset och gaahh, tyckte det var superfint bara! Vet inte hur jag ska beskriva det, måste bli bättre på att beskriva btw, men ja, sitter och skakar på huvudet åt min dumhet och fåfänga över livet men mmh, små saker som vackert ljus kan verkligen få mig på fall så in i bängen, hehe.

Torsdags och idag har spenderats en del på stan. Köpt en jättefin jacka som jag kanske inom några dagar eller liknande, får se när tid och ork att ladda och fixa finns, att det kommer upp här. Köpte även två jättefina block från tiger, bild kommer antagligen på de med med tiden! Annars har jag letat svart och rött till julkonserter och ätit på Jensen’s bøfhus, lyssnat på fler dokumentärpoddar både av de bra och dåliga slagen. Jag har fått en helt annan världsbild inom vissa områden p.g.a det och min mörkerrädsla har väl inte blivit mycket bättre, men det är intressant och jag får insikt i hur människor tänker och resonerar.

Kollat på en hel drös med Jane Austin – filmer också, aka två, under veckan. Drös menas med att jag haft de andra i huvudet och suttit och fantiserat om att bli författare och jättebra på att skriva jag med, eller varför inte göra en egen J.A film?? Typ så!

I och med att det tagit så lång tid att ladda upp bilderna så är inte dessa alla bilder som jag vill ha med. får se om jag lägger upp de i ett senare inlägg eller hur jag gör, får se, men ja…

DSC_0252

Hund i snor, aka hund i snöre, aka hund i koppel, alltid lika roligt att se dessa skyltar när man är i Danmark.

DSC_0254DSC_0272 DSC_0275

 

Jag tycker att kontrasten är så cool, jag menar att skillnaderna mellan riktigt grönt, gräsigt och snårigt och  sandigt, blåsigt och ökenliknande är  riktigt fräna,, och vackra.  ( ↓ ↑ )DSC_0284

Går där, bakom familjen, nynnar på ingenting alls och iakttar med stora ögon den fantastiska, aningens ”bara i fantasin”- liknande miljön runt omkring mig  i just det ögonblicket.

DSC_0290 DSC_0288

Lillebror undrar nyfiket varför det står en varningsskylt vid änden av klitten, läser och ser sedan konfunderat på oss andra. ”Är det farligt att gå upp här?” *Psst, vi gick upp på klitterna ändå sen, inget hände ju, men det var på egen risk.*

DSC_0292

Fyren vi besökte. Den hade från början stått en hel del längre ifrån vattnet men vattnet hade liksom ätit av landet och nu låg den riktigt nära, stod på någon faktaplats där att den snart kommer ramla ner i vattnet…

DSC_0317 DSC_0318

DSC_0309

DSC_0325 DSC_0340

DSC_0330

Sitter på en murkant och dinglar med benen lagom medveten om att om jag ramlar så rullar jag antagligen en hel del, sandsurfar ner till vattnet och får det svår att ta mig upp,,,

DSC_0363

Ser ni sanden som blåser, huh? Vacker men sandigt,, *hahaha, heheh, höhö, okej, inte kul*

DSC_0360

Vad var det jag sa?, ÖKEN!!

DSC_0404

DSC_0412

Som sagt, uppe var vi ju ändå, haha!

-Elina

fler inlägg...

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *