Lite om livet eller så ich

Det är så, så fint!! Hej btw! Detta är precis efter att solen gick ner i måndags, siluetten av en pojke är lillebrorsan och jag sitter och vilar på en gunga i mörkret. Jag fantiserar om allt och ingeting, om allt hemskt som händer i världen. Jag är ärligt talat skräckslagen och så otroligt arg över alla bränder på asylboenden etc. Det gör ont att människor kan vara så främlingsfientliga, rasister. Svärdmannen. Jag lyssnade på Aftonbladets nyhetspodd i måndags också, om Lisa Holm. Hon hängdes. Jag kan inte fatta motivet alls för vad jag förstod var hon inte utsatt för något sexuellt alls… Ah, flummigt så in i bängen men jag är så, ahh, det är jobbigt vad människor är kapabla till, vad de gör.. Hemskt.

DSC_0232

Okej, blev ett lite deppigt inlägg tho, men bilden hoppas jag piggar upp en en aning, det var så vackert. Allt är vackert här. Slätter, solnedgångar och vattnet! Alla små hus och städer och att Danmark verkligen har kvar sin landsbygd. Bageri lite överallt, nybakat bröd äts hela ti’n. Okej, kram och ha en bra dag!

-Elina

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *