Danmark #1

Hej!

Nu har jag tillbringat lite mer än ett dygn nu i Danmark. Anledningen till att jag inte bloggat är däremot för att min dator och hela uppladdningen med bilder inte funkat som den ska. Vissa av bilderna är heller inte lika bra kvalité på, men det får funka ändå. Igår tog jag däremot en liten promenad själv. Upptäcktsfärd, och letade mig ner till stranden, vilket var aningen svårare än jag trodde. Jag var nog borta i minst en timme och jag hade ju egentligen inte satt på mig tillräckligt med kläder för det blev ju kallare när solen gick ner,, hehe. Men ja, jag kom hem, lyssnade på poddar, skrev lite berättelse på wattpad, bastade och sov.

DSC_0146DSC_0151 

DSC_0164

DSC_0190

 

DSC_0144 DSC_0167

DSC_0183DSC_0208

Vaknade i morse, hade mys med syster yster, snackade om lite ingenting och sedan åkte vi alla ner till stranden lite längre ifrån än där jag var. Kvällen kommer avslutas med damfotboll på danska och lite mörker-kurragömma, man blir aldrig för gammal för det!

DSC_0169

DSC_0197 DSC_0200

DSC_0216

Uppdaterar när jag har tid, livet går ju först så att säga, haha! Kram //Btw, kolla ljuset på bilderna, mmh //

DSC_0205

-Elina

 

fler inlägg...

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *