Typ hej

Hej! Jag har inte bloggat på en vecka, hehe…

Jag har varit sjuk, skrivit uppsats, haft utvecklingssamtal och planerat och genomfört disko med klassen. Haft ganska mycket att göra ändå måste jag få säga. Nu ska jag däremot packa en hel del för på måndag åker jag till Danmark… Jag älskar Danmark, har varit där ända sedan jag var liten på alla höstlov. Inte för att jag känner någon utan för att man kan hyra ett sommarhus, som ingen typ vill hyra på hösten, stanna i en vecka där, vara lite på stranden och göra höstliga saker. Typ gå på promenad, sitta framför brasan, läsa böcker, sova, vila, kolla på film, umgås… Ja, ich liebe det verkligen!! Haha! Ska ta med både kamera och dator så förhoppningsvis får ni ganska så bra uppdatering under hela veckan! Puss.

DSC_0556

-Elina

 

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *