Typ så

Hej!

Okej, jag älskar svt ibland, speciellt -> barnkanalen och Alex i detta fall. Haha, gick in på svt för att kolla nyheter överhuvudtaget och vad hittar jag inte, om inte denna låt!! Ahh, jag tycker det är bra. Jag menar, det är ju normalt, fettnormalt och fett med bra att människor redan i ung ålder, ca. 9-12 (för de är väl dem som kolar senare än kl.6?) får lära sig det, och att det är ok att prata om och man inte behöver skämmas. Dessutom är den ju rolig och jamen, lite charmigt liksom. Kolla, jag gillart!!

Annars mår jag okej, har precis som alla andra dagar haft fullt upp och nu vänta ennu några timmars plugg innan dagen är slut. Har svenska-redovisning i morgon, ska snacka om samiska etc, önska mig lycka till. Btw, detta med novellen. Alltså jag fick bra betyg för den men jag vet inte, när jag läser den känns den ganska weird. Ska lägga upp den men en sak, läs den tyst, inte högt, och läs inte för någon annan heller, den är svår att fatta isåfall. Ni får se vad jag menar tror jag. Annars, ha det gott! Kram,,,

IMG_0059

-Elina

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *