6 oktober

Heeej!

I helgen var jag borta och spelade trumpet, storband och mys. Hade jättetrevligt med trevliga personer och allt, toppenhelg men en hel aning trött efteråt, dessutom har jag mycket att plugga till. Eller ja, ett kemiprov, en historia-inlämmning och en inlämmning i samhällskunskap är det som kommer snarast. Ni som vet, typ några, vet, vet att jag inte typ gör sakerna förens typ i slutet, det är dumt, jag skjuter upp sakerna…

I går handlade mamma och jag skor och byxor till kommande år av marsch-spelande, det kändes bra, det var fint! Kommet troligtvis också ett inlägg med massa olika bilder, ska bara fråga runt och se om det är ok först och lite så men här kommer en sneakpeak, puss.

DSC_0205

-Elina

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *