Om att vara annorlunda

Har ni någon gång känt er annorlunda, att ni kanske inte passar in, inte har rätta stilen eller inte gillar saker som ”alla” andra gör? Att vara annorlunda är coolt, att stå upp för den man är och vad man står för är ett måste för ett ärligt liv. Att vara någon du inte är, falsk och lotsas att du är på ett visst sätt gör dig inte lyckligare. Om du känner dig utanför p.g.a att du är annorlunda eller inte gillar det  andra gillar  är det inte dig det är fel på, det är de som fryser ut dig som har problem. Om man inte klär sig som andra, inte är lika ”snygg” och får killars uppmärksamhet eller inte är så utåtriktad, som faktiskt är en av många anledningar till varför folk inte behandlas lika, ska man inte behöva utstå det som många faktiskt gör i dagens samhälle.

Man ska respektera andra för vilka de är och bry sig om alla. Om man vet, ser eller kanske känner på sig att någon är utanför eller inte mår så bra är det så sjukt viktigt att gå fram och vara med den, prata eller åtminstone säga hej eller ge ett leende. Det är viktigt för oss alla att dela med oss av kärleken i vardagen, kunna ge ett leende till alla, skicka fina sms till alla dina vänner eller skriv små komplimanger och hjärtan och ge till alla. En sak till, kan ni inte gör något av de jag sa man kan gör mot människor, göra någons dag helt enkelt? Om ni gör det kan ni väl kommentera? Betyder guld!

 

030

fler inlägg...

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *