Today

Hej, jag har varit borta ett halvt tag, sorry för det, jag har haft läxor en hel del och prov nästa vecka också..,,

Okej, så, fredagkvällen var jättemys, hängde med goa’ människor och ja, det var kul liksom. Idag,,, jag vaknade halv tio, vilket var bra gjort med tanke på att jag inte la mig förens typ ett igår, och gjorde ingeting. Fun fact eller riktigt boring, du väljer, vår mikro är sönder så det tog typ 20 min för mig att värma ett bröd i ungen, det var jobbigt. Sedan sms:ade Fille aka Felicia ↓ och vi bestämde oss för att ses. Hon är en jättetrevlig typ vet ni. Snackade om livet, tog promenad, fotade och fixade coola kläder. Fun, fun!

DSC_0043 DSC_0084 DSC_0093 DSC_0127

 

Nu blir det mys med familj, och chips, som jag har längtat efter chips, weird. Imorgon blir det att plugga värre och typ rumsstädning, (mamma, jag lovar inget!.. ) förmodligen. Kram

 

-Elina

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *