Snabba pics på ingenting alls

Insåg att gårdagens rubrik kanske inte var så passande iallafall. Jag menar, det blev ju faktiskt lite sol idag också. Nu är det dock grått och jag ska om en dryg timme dra till bussen och till orkester. Wihoo, alltså jag är ärligt talat ganska pepp på det hela, speciellt efter att ha sett dem som varit med tidigare på tattoon. Jag kommer typ gå i min orkester fram tills 2019 och vi kommer vara riktigt grymma innan dess, jobba jobba, jag ska minsann bli asgrym på trumpet och spela i landslaget..!

Har lite läxa som måste fixas, tyska, 2:a världskriget, matte och en engelska-bok som ska bli till redovisning. Jag har också skrivit novell på svenskan. Tycker det är jättekul att skriva och i början av novellen var den jättebra, men som alltid, avslut på allt jag gör blir en aning svåra och dåliga. Jag kanske lägger upp den här om det skulle kännas som om den blir någorlunda. Vi får se, kram.

Juste, jag vill gå foto-”nånting” på gymnasiet. Kan man det? Jag vill ju gå något estetiskt tror jag, eller typ samhälle eller så då jag ju vill bli psykolog, tror jag, när jag vill bli stor. Eller så kanske typ natur för att pappa gick och för att man kan bli så mycket och då har man grunden och liknande. Jag vet inte, det tar ärligt talat kol på mig att inte alls veta. Ska prata med min SYV innan jul, men det är ju ändå ganska sent… Ahh. Om någon har några tankar om det hela som ni skulle, av någon anledning, vilja share:a så får ni väldigt gärna göra det. Kommentarerna är en bra början, senare kanske vi kan bli snackisar eller brevvänner… Nu spårar det ur tho. Ser ni, det blir alltid dåliga, konstiga och kanske framförallt flummiga slut när jag skrivet,, Okej, kram

DSC_0039 DSC_0038 DSC_0036

 

-Elina

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *