Grattis

Hej! Jag fixade runt lite på bloggen igår, inga märkbara ändringar men jag kollade igenom lite av mitt arkiv och insåg att det är lite mer än två år sedan jag började blogga på vattendroppar. Hipp hurra och grattis på födelsedagen!!

Jag kan ju säga det att det har utvecklats och att det nu, är mer seriösare än då, eller ja, mycket flum men bättre bilder så att säga. Jag minns att min kompis Linn också bloggade då och att hon var riktigt inspirerad av Nellie Berntsson. Jag gjorde ju precis som hon då och kollade Nellies blogg rätt ofta. Jag minns att jag satt och redigerade inlägg och bytte ut ord mot lite mer ”coolare” så att det skulle låta mer vuxet etc. När jag nu läser igenom inläggen om åsikter bl.a, så, alltså dem är för fåniga, haha. Det är ju inte mitt språk alls. Jag skriver på ett sätt som låter helt weird för att vara mig. Typ checka, sjukt och om saker som,,, eller det låter bara så fånigt och himla barnsligt. Det kommer jag antagligen tycka om detta jag skriver i nuläget också om två år framöver, men lite kul är det ju ändå. För mig var ju det där på fullt seriös, viktigt liksom. Sakerna jag skrev om var och är ju seriösa och viktiga, vissa av sakerna, men det jag saknar i inläggen framför allt är bilder. Mitt första, mitt andra, mitt tredje inlägg, utan bilder. Sedan lite bilder från google eller från en dålig kamera.

Om ni hängt på bloggen under längre tid var det inte var länge sedan jag slutade med ett ”Todelu” i slutet av alla inlägg. Jag hade mycket coolare stil förr, både gällande kläder men framför allt rum och inredning som ni kanske sett. Jag har inspirerats av en hel del olika människor på helt olika bloggnivåer, från olika blogggangrar. Jag har blivit aningens flummigare, men med en bättre kamera. Jag har bloggat i olika omgångar. Vissa månader finns inte ens med i arkivet p.g.a. dålig uppdatering. Men over all tycker jag ändå att allt har gått bra, att det är kul fortfarande och jag hade inte tänkt att sluta på ett tag. Jag kommer fortsätta blogga ett bra tag till. Kram

-Elina

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *