Banksy igen

Hejsan, det var ett tag sedan. Ah, eller ja, typ en helg men ändå. Helgen var bra, kom hem en aningen blöt efter att min lillebror bara var tvungen att skvätta  massa vatten på mig under sista kanotturen och med några fler myggbett än senast jag var hemma. Kameran blev dränkt, tre ting, eller ja, typ, en brygga, kameran på bryggan och en hel del barn som gjorde att bryggan sänktes. Jag är så smart, man lägger ju verkligen ner kameran på en brygga när man sitter och äter,nej nej, nej. Nej, men den torkar, ska försöka att inte använda den på några dagar så får vi se hur det går,, hoppas hoppas,,,

Btw, jag skrev ju i det där Banksy-inlägget att jag skulle berätta om det och förklara lite. Snacka om att det inte hände alltså, sorry. Så, jag drar det lite snabbt. Jag kollade på en av SVTs dokumentärer som handlade om Banksy och den månaden han var i NY, om allt runt omkring, hur människorna och samhället reagerade,,, och så fick man se Banksy’s verk etc,,,

Efter att klockan typ blivit mer än tolv och jag kollat klart googlade jag och hittade massa fina saker han gjort. Laddade upp några på min Tumblr och var extremt exalterad över hur bra han var. Ni som känner mig vet kanske hur exalterad jag kan bli liksom.,, Såhär ca. 1 *slash* 2 veckor senare, minns inte hur länge sedan det var men,, trumvirvel,,, nej, haha, men jag fick typ en hel del delningar (eller vad det heter). Ca, 1.900,,, okej, vad händer,, hej då! Jag är weird som vanligt, hej då!

 

-Elina

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *