Trumpet etc.

Hej igen efter en hel lång vecka plus lite till,,

Jag har både hunnit med en liten sväng till Tyskland igen och även spelat en liten runda trumpet på läger. Jag börjar skolan på måndag vilket för övrigt inte är en hitt, men men. Jag ska sova tills jag typ inte kan sova mer för jag är trött och jag ska klippa mig i morgon. Btw, min telefon,,, jag tappade den på grus och ehh,, mer behövs nog inte sägas. Ska försöka fixa lagning eller något, vi får se.

Jag hade inte med mig kameran till Tyskland så tyvärr har jag inga bilder där ifrån, vilket jag tycker är extremt synd med tanke på alla bra minnen jag har där ifrån men ah, här kommer några från dem senaste tre dagarna,,,

DSC_0148

Kortspel…

DSC_0172

…och lite klättrande i fönster.

DSC_0297

Milla och jag!

DSC_0186 DSC_0205 DSC_0245 DSC_0255

Bad…

DSC_0257

…och ännu mer bad.

DSC_0279

Dem här grabbsen var busiga och skrämde oss en hel del,,

Tog dock inga bilder på trumpeten alls, vilket är både lite skumt då det var ett läger där det jag gjorde typ var att spela trumpet men å andra sidan, jag spelade ju när jag spelade och kunde ju inte ta kort då ju,,, Invecklat? Nej, bara lite, haha!!

Nu ska jag sova, puss.                                                                                                                                         -Elina

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *