Om städning och annat

Hellu! Hur må’s det?

I morse vaknade jag halv sex av en extremt dum fluga som var både stor och högljud. Eftersom jag fortfarande ville fortsätta sova gick jag ner och la mig i soffan istället. Där somnade jag på direkten och vaknade inte för en senare då pappa satt bredvid mig i en av fåtöljerna med ögonen klistrade på mobilen.

Idag har jag gått igenom halva, eller nej, det blev faktiskt hela garderoben till slut och har nu alla saker på plats. Att rummet dock ser ut som ”kom och hjälp” är ju en helt annan historia det, och att jag måste bli klar i morgon förmiddag också då vi får otroligt trevliga gäster klockan tre.

DSC_0001

DSC_0004

Annars har jag och syskonen varit hemma ensamma nu på kvällen då mammsen och pappsen var ute på dejt. Vi här hemma hade mysigt med varm choklad, mackor och spel. (popcorn ingick också, men det orkade vi inte äta så mycket av.) Efter det gick dem andra två ner till datorn och kolla film medan jag satte mig i soffan för att fixa med en tröja som skulle får ett band i midjan, det hade åkt ut. Jag fick göra om det typ 10000 gånger då jag var slarvig eller för att det fastnade i alla trådar, bla bla bla.

Och juste, en liten rolig sak bara. Kaninen våran har hittat ett sätt att rymma nu för tiden. Han hoppar upp på sin egen bur från hans utebur och sen är han ute. Han hoppar dock inte iväg och ut ur trädgården utan håller sig i närheten vilket är tur för oss för när jag kom ut tidigare idag och han var borta kom han efter ett kort ögonblick fram igen så det var toppen och bra. (tralalla la)

-Elina

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *