Dagbok

Hej! Jag mår bra,,, Tralla lalla la..

Jag har nog skrivit dagbok sen jag var typ 6 eller något. Då var det dagböcker med lås på och bortslarvade nycklar. Inget seriöst skrivande och med flera månader, ja år, mellan skrivningarna. Min dagbok som jag har nu är en vanlig anteckningsbok men som jag haft sen 2012. Jag skriver av mig om jobbiga saker eller saker jag vill kunna minnas fortfarande. Det är så många tankar i den och man kan se min utveckling om man läser igenom den. Jag skriver fortfarande inte hela tiden utan det är mer när jag som sagt, behöver skriva av mig.

DSC_0001

På ett sätt kan man ju säga att bloggen är min dagbok eftersom jag berättar om vad jag gör hela tiden etc. etc. Man skulle kunna säga det, men isåfall en speciell sort liksom. I min dagbok kan jag skriva vad som helst. Inte skriva fint eller grammatiskt rätt och jag kan kladda och skriva massa skit som inte ens jag vet vad det är.

DSC_0005DSC_0003

Jag skulle rekommendera att ha en dagbok, en vanlig anteckningsbok funkar bra där man kan få ut saker man länge har grubblat på eller saker som är jobbiga, saker man vill minnas eller bilder som man vill spara. Jag har satt in bilder och lappar med olika saker i min dagbok. Det gör det hela lite pyssligt och kul också. Som en bok med sin egna tuch på eller någon eget och kreativt.

Min mamma har en 10 års dagbok med en liten ruta där hon kan skriva vad hon gjort just den dagen. Jättekul men då får man ju inte ut alla sina funderingar. Videodagbok kan man ju göra också, typ vlogg fast bara till sig själv. Jag gjorde faktiskt det ett tag, jag snackade engelska för att öva och göra den bättre men också för att det är kul och låter coolare, haha! Men jag sa lite vad jag gjort eller kom in på helt andra saker. Har kvar dem och är rätt kul att kolla på lite då och då.

Kram,,

-Elina

 

fler inlägg...

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *