Tisdagsmys

Hej!

Kvällen spenderas med familjen och risk. Tydligen är detta ett gammalt spel som pappa spelade när han var liten. Just nu sitter jag här, dipar grönsaker, dricker påskmust (jag vet, det är inte påsk men min familj köper alltid på oss mängder med must för att ha till resten av året, vilket jag gillar!) samtidigt som jag håller ett halvt öga på spelet medan mamma i kväll tagit på sig rollen som servitör, om man nu kan kalla det det. (Tack mamma! Puss.) Om någon har kört det så kommentera gärna vad ni tycker om det. Jag själv tycker det är lite halvt tråkigt, halvt roligt. Speciellt i början men nu när vi kommit in i spelet lite och det går lite bättre för mig så är det mycket roligare. ;) Men å andra sidan, så fort det kommer gå dåligt kommer jag ju tycka att det är ett supertråkigt spel igen, snacka om att vara en dålig förlorare och riktigt angelägen om att vinna. Haha!

DSC_0006DSC_0008DSC_0010DSC_0007 DSC_0005 DSC_0004 DSC_0003

Uppdaterat nästan två timmar senare, men vem håller koll på det? ▼

DSC_0001

Igen vann, vi körde ju på nybörjarnivå vilket gjorde att alla visste vad den andra hade, skulle och jada jada. Jag skulle säga att jag vann, för jag hade flest länder men det skulle inte dem andra gå med på att jag sa, så jag säger det inte. Men jag var vann!

-Elina

fler inlägg...

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *