Nitton saker om mig

✎  Jag vill ha bra koll och ha det sorterat och så, men jag är så otroligt dålig på det. Haha!

✎  Jag är ESO-ordförande i min skola, jag vet dock inte riktigt vad det innebär mer än att det är ett stort ansvar och att jag borde ta reda på vad det betyder.

DSC_0012

✎  När jag var liten bråkade jag och min lillasyster om vems glas det var som hon höll i. Jag minns inte exakt men vi stog på en pall och jag var en dålig storasyster och puttade ner henne från pallen medan hon höll glaset i handen. Vi fick åka till akuten efter det…

✎  Jag vet inte riktigt själv vilken färg jag har på mina ögon.

✎  Jag tycker inte om pasta.

✎  Däremot älskar jag potatis.

✎  Jag vill ha 3 barn tror jag, eller så är det för jobbigt, men mamma och pappa klarare det ju ganska galant så ah..

✎  Jag var mycket coolare när jag gick i mellanstadiet enligt mig själv,, hehe

 

(Gamla bilder)

✎  Fem av fem gånger har jag misslyckats med pannkaka, det är jättesvårt att göra liksom.

✎  Jag har fräknar, mest under ögonen men dem finns både ovanför upp på pannan och längre ner på kinderna.

✎  När jag var liten hade jag och min farbror en låtsaskompis som hette Käjspy (don’t know hur han stavar det men uttalet är så i alla fall), han bodde i Tansania. Jag tänker fortfarande på honom lite då och då och undrar hur han har det…

✎ Om jag var en superhjälte skulle jag definitivt vilja kunna flyga, eller trolla för då skulle jag vara fettcool.

✎  Min favvoserie of all times är antingen White Collar eller Elementary, eller Continuum, eller Touch, eller OITNB, eller New girl eller Bones, Bones är bra. Okej, jag vet inte… Orphan Black är också bra,,,

✎ Nya glasögon står just nu högst upp på önskelistan, linser ligger på andra plats.

DSC_0003

✎ Jag borde städa mitt rum. ▲▲

✎  Min favoritglass för alltid, som alltid kommer vara samma och som har varit samma sen, jag vet inte när.. Sandwich!!!!! Det är det bästa som finns!!!

✎  Jag är jättedålig på att ladda saker har jag insett. Dessutom har jag lätt att tappa bort mobilladdaren vilket betyder att mobilen ofta har ca. 1% nu för tiden. Jag måste bli bättre på att ladda helt enkelt.

✎  Jag har jättedåligt tålamod, ger upp på direkten. Måste öva på det.

✎  Min mamma lagar jättegod mat. Sedan vår resa, då vi bara åt restaurangmat, har jag saknat hemlagad mat så mycket så det är skönt med hemlagad mat just nu.

DSC_0746

(från en restaurang i Italien)

-Elina

 

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *