Fem saker och snack

Hej!

✎  Jag blir glad av människor. Okej, visst, det låter kanske cheesy men ni måste medge, vad är inte bättre än glada och härliga människor? Människor som är glada tillsammans, eller skrattar. Det är härligt. Människor som bara är, som klarat sig igenom stort livskaos, eller litet kaos för den delen. Folk som är lyckliga. Människor som man glädjes med. Jag inspireras av människor och deras liv.

✎  Jag älskar att ta kort, jag tycker det är riktigt kul. (vilket för övrigt kanske är ganska tydligt beroende på den stora mängd bilder jag laddar upp.) Det får mig att känna mig kreativ och gör även så att jag blir mer kreativ.

✎  Jag har så extremt många drömmar, eller ja, projekt som jag vill starta och som jag drömmer om ska bli värsta storslagna saken. Det tror jag egentligen handlar om att jag vill ha något eget, att jag har ett behov av att styra över något. Jag vill bland annat bli psykolog men jag vill också starta affär eller restaurang med min syster. Jag vill bli fotograf, jag vill skriva manus och sätta upp stora musikaler i skolans aula. Ja, you name it.

✎  My name is Elina, and I’m an addict. Jag är beroende av film, tv-serier och jada jada, netflix helt enkelt. Mamma, nu har jag sagt det rakt ut, okej? Nej, men på riktigt, det är lite pinsamt att medge faktiskt. När jag sedan tänker efter över hur många timmar jag faktiskt sitter framför datorn och bara glor, så blir det en del vilket bara är en aning skrämmande,,, Så, nu har jag sagt det och nu ska jag sluta med det. Ska skriva schema eller något så att det där beroendet reder ut sig.

✎ Musik mina vänner, musik. Måste jag säga nnågot mer för att man ska förstå? Musik är det språket som talas av flest människor och som flest människor förstår, ni förstår poängen. Det är som om att i musiken kan man släppa lös känslor så enkelt. Jag menar, i musiken kan man utrycka så många känslor. Kanske inte bara i låttexten för i många låtar är det ljudet som bringar fram känslan. Det är en av dem sakerna jag gillar mest med det, att det är så fritt, befriande, känslosamt och juste, att man får tolka så mycket själv. Och alltså, hur normalt är inte det föresten, jag menar, vem gillar egentligen inte musik?

006

Om du nu av någon orsak inte skulle gilla musik kan du väl i alla fall skicka en kommentar och skriva en förklaring till det för det skulle faktiskt vara en hel del intressant att veta. Men då kanske iallafall nån där ute i cyber tänker, funkar det nu? Och ja, nu går det att kommentera igen vad jag vet. Pappa testade tidigare idag och jag svarade på en så nu ska det funka. Annars får ni skriva en kommentar om det inte funka,,, nej, skämtar! Haha, min humor,pff.,..

-Elina

fler inlägg...

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *