Update

Hej!

Nu är vi i Österrike på en jättemysig camping nu med. (: I natt var det åskoväder med blixtar, dunder och ösregn, snacka om läskigt och att inte kunna sova. Tältet lystes upp varannan sekund, det rörde på sig och det lät öronbedövande. Men men, någon gång i allt det där somnade jag. Idag är det dock inte så varmt som det har varit dem flesta dagarna innan men så får det vara. Vi ska försöka ta oss till Salzburg idag men fört ska syskonen och jag försöka oss på ett morgondopp i sjön/kanalen eller vad det nu är, det är jättemysigt hur som helst. Dock känns det som att ingen är särskilt på längre… Juste, det är något fel med mina kommentarer så det funkar inte att kommentera just nu, ska försöka fixa det men lägg inte tid på att försöka och jag är medveten om problemet. Kramis  (Obs, jag skrev detta imorse men kunde inte ladda upp det förens nu)

DSC_0018

 

– Elina

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *