Lördag

027

Jaha, hej på er ingen då!

Jag sitter framför datorn hemma hos mormor och morfar med en kusin och en bror bakom ryggen på mig, vi kom hit imorse. Vad har vi gjort idag? Jo, vi har skrivit en låt, sjungit med kusinerna, kollat på skidor, ätit supergod mat och slappat framför tv:n, liksom tagit det lugnt och haft det superbra. Imorgon ska jag försöka ta en promenad ner till havet, läsa lite och ta vara på den tid vi får med släkten för denna gång.

Bilden ovan är för övrigt från förra vintern, jag har på mig min sköna tröja som är super skön (dubbelt så skön eftersom jag skriver det två gånger, bra Elina) och min klänning som mamma köpte i London för något år sen. Nu är det dock ingen snö så långt ögat når i mina trakter, inte här hos m&m och inte hemma. Kort vinter i år eller vadå? Jaja, nu börjar kusin tröttna och bror min har redan stuckit så jag ska nog dra mig jag med. Kramisar!

Todelu!

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *