Nu kör vi nystart, 2015

Jajaja, jag vet! Jag har varit superlat och inte gjort något åt det ju… Nej men nu är det väl ändå dags att sätta fart med bloggandet nu va, nu när det är nytt år och allt? Vad är det man brukar säga? ”Nytt år, nya möjligheter” och ja, möjligheterna för i år är ju faktiskt relativt goda eller vad säger ni?Tänkte i alla fall starta med en liten lista över hur förra året varit!

Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut? Ja, jag bussade genom Europa ner till Spanien vilket jag inte gjort tidigare, så klart. Besökte massa nya länder, ställen, tillsammans med goda vänner och den resan blev något alldeles extra. Det var jättekul!

DSCN4855

 

Vilka länder besökte du? I och med att jag då åkte iväg på den där resan till Spanien blev det ju en hel drös. Danmark, Holland, Tyskland, Italien, Frankrike, Monaco, Spanien,

DSCN5047

 

Bästa köpet? Det måste nog vara min nya skolväska från NoaNoa för någon vecka sedan. Det är nästan så jag längtar tillbaks till skolan bara för att få använda den. Jag gillar den jättemycket och kommer nog bli en favvo under 2015!

IMG_0250

Gjorde någonting dig riktigt glad? Jag har blivit glad av många saker, en av dem var i somras när jag och några tjejkompisar till mig sov över hemma oss mig och hade super mysig tjejkväll. Det gjorde mig riktigt glad och det var superkul!

Saknar du något från år 2014 som du vill ha år 2015? Ja, säkert många saker som jag inte kommer på precis nu men en sak vore ju att få ha någon att bli superkär i och gå runt och drömma om, någon att kära ner sig i. Och kanske någonting som man i alla fall kan hoppas på vore ju att kärleken blev besvarad och man fick kalla han pojkvän, min.

Vad önskar du att du gjort mer? Varit mer med vänner, har varit lite dålig på det. Sen skulle jag nog tycka att jag borde ha läst lite mer, jag tycker ju om att läsa liksom.

Vad önskar du att du gjort mindre? Pratat, för jag blir så babblig hela tiden.

Favoritprogram på TV? Har kollat på serier på Netflix en hel del, bl.a ”White Collar” och ”Continuum”, tror nog dem är årets favvosar.

Bästa boken du läste i år? Måste nog säga ”Legend” eller ”Boktjuven”.

IMG_0251

Största musikaliska upptäckten? Har nördat låten ”det är dit vi ska” av någon anledning. En gammal Lilla Melodifestival-vinnare som skrivit och ja, jag kan hela texten nu och jo, jag har nog lyssnat sönder den lite nu för jag har börjat tröttna. :(

Största misstaget? NO, ingen aning.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Tror inte det har varit vare sig det ena eller det andra. Jag har ju mina toppar och dalar precis som alla andra människor så jag skulle nog inte kunna säga så mycket mer än så.

Vad spenderade du mest pengar på? Känns dumt att säga det på något sätt men jag har nog spenderat mest pengar på att köpa presenter till folk. Och nej, jag är inte så supergivmild egentligen men ja, i år blev det i alla fall så.

Något du önskade dig och fick? En ny, fungerande telefon. Fick en i julklapp!

Något du önskade dig och inte fick? A i alla ämnen! :P

Vad gjorde du på din födelsedag 2014? Firade den med min familj!

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Att jag skulle engagerat mig mer i de saker jag gjorde, det skulle nog gjort mig gladare när sakerna var avklarade. Att jag inte skulle ha skjutit upp saker som jag behövde göra är nog också en sak jag skulle gjort bättre för då skulle stressen minskat.

Vad fick dig att må bra? Alla mina vänner så klart och självklart min familj. Utan dem skulle jag liksom vara sådär riktigt less.

Bästa filmen du såg under 2014? Kollat mycket på olika filmatiseringar av Jane Austens böcker och jag är typ helt förälskad i dem!

IMG_0252

De bästa nya människorna du träffade? Jag kände henne innan men sen hon började i min klass i höstas har hon nog blivit den bästa ”nya” människan jag träffat. Hn vet vem hon är!

Mest stolt över? Ooh, måste nog vara att jag fick A i historia i våras och att jag inte hade något under nu till jul!

Högsta önskan just nu? Att inget händer de personer jag älskar och bryr mig om allra mest och att 2015, (känns konstigt att skriva) ska bli ett hejdundrandes bra år. Jag börjar ju nian till hösten och allt.

Vad tänker du göra annorlunda i år? Jag kör mitt rejs och så får jag se hur det går. Ska väl försöka lyssna mer på andra och tänka innan jag gör något. Ska bli mer hjälpsam hemma och sen går det som det går.

DSCN4679

Jag lyckönskar er och hoppas att ni haft ett lika bra 2014 som jag och jag hoppas att ni kommer ha ett 2015 som inte år så dumt det heller. Kramisar och lycka till nu, nytt år liksom!!

Todelu!

 

 

 

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *