Söndag, snart ny vecka och promenader

138 153

Hej!

Blev en hektisk morgon här hemma, trötta som vi va och skulle komma iväg till kyrkan, inte bästa kombon. Hade även ganska höga förväntningar på kläder jag hade beställt, dock va det fel storlek så min syster fick det vilket inte gjorde humöret bättre… Nu är klockan sent, 17.55 om man ska vara exakt, och jag ska snart packa färdigt skolväskan och ta fram kläder tills imorgon. Tycker faktiskt det ska bli skönt att komma tillbaka till skolan och kompisarna.

244

Bilden är från idag, när jag och lillebrorsan var ute på promenad tidigare idag, dock hade det redan blivit ganska mörkt. Bilderna ovanför är några fina bilder jag tog i slutet av september då jag var i Halmstad, trevlig var det kan jag lova!

En annan sak, tänkte kanske börja med någon form av inlägg som återkommer varje vecka, måndags-åsikter eller onsdags-bilder? Vi får se om det blir något sånt imorgon eftersom jag slutar ganska tidigt på måndagar. Aja! Kram och godnatt!

Todelu!

 

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *