Filmtips

Alltså för någon dag sedan skaffade jag en egen profil på netflix, mest för att pappa inte skulle behöva ha mina favoritfilmer som toppval, men också för att det skulle bli enklare för mig att hitta filmer just jag gillar. Om man ska säga såhär, jag har väl en filmsmak som ganska så många i min ålder har. >> Girliga High School- filmer << De är de bästa alltså!

Nördprinsen / Geek charming

Åhh, alltså denna är ju så fin alltså, jättegullig! Denna är verkligen en sådan här film som man kan kolla på hur många gånger som helst. Kul att man får se situationen ur flera perspektiv. Rekommenderar denna! Såhär skriver de på Netflix om filmen: ”Den populära high school-divan Dylan får nytt perspektiv på tillvaron när den nördiga blivande filmaren Josh gör henne till stjärnan i sin dokumentär.”

Projekt prinsessa

Projekt Prinsessa

Denna då? Alltså vänskap så in i bengen! Enda minuset är ju att det är Selena Gomes som spelar vilket gör det lite förvirrande eftersom man sett henne i så mycket annat och kanske framför allt som artist. Titta på denna! ” Ett litet land invaderas av en diktator och tonårsprinsessan Rosie flyttas i säkerhet till USA:s landsbygd, där hon får nya vänner och lär sig mycket om livet.”

Bratz

Och denna tycker jag både är så sjukt rolig och ja, sådan här vänskap som de har vill jag ha med mina vänner. ”När BRATZ börjar på high school blir deras fantastiska attityd och otroliga stilkänsla skolans snackis. Det retar rektorns dotter, som försöker splittra tjejerna.”

Allt en tjej vill ha / What a Girl wants

Denna är faktiskt också ganska kul, kärleksfull och bara allmänt härligt! Tycker Amanda Bynes gör rollen så bra. ”I jakten på en far hon aldrig har träffat beger sig dottern till en bohemisk amerikansk kvinna till Europa där hon upptäcker att hennes pappa är en uppblåst politiker.”

_____________________________________________________

Kommer antagligen en uppföljare på detta och jag kan ju säga att detta inte är alla filmer! Se fram emot nästa och tipsa mig gärna om andra bra filmer! Kram

 

 

 

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *