Klockan är nästan halv elva

Tjena, hej!

Länge sedan jag bara skrev ett hej, men nu gjorde jag det och ni får gärna säga hej tillbaka! Okej, hej alla människor bakom en skärm eller en mobil. Jag sitter just nu nere i min källare och fryser lite smått. Det är varmt ute men kallt inne, rätt skönt egentligen om man har blivit trött på värmen. Iallafall, planerna för idag är att packa upp sakerna från familjens lilla tripp till släkten som var nu under långhelgen. Sen ska jag säkert ut på en promenad mest för att. Och nu är det fika. Asså har ni tänkt på att när jag faktiskt tar mig tid att blogga så kommer alltid något i vägen så jag aldrig hinner skriva typ, känns så iallafall! Ja, ja, ses sen då! ❀ ❀ ❀

 

 

006

 

 

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *