Eurovision 2016

Favoriterna från the big 5 och deltävling ett just för tillfällethänder ju rätt enkelt att jag ändrar mig så att säga jue..

Åh, vad denna är fin! En stor favorit för min del inför Eurovision nu i maj. Gillar henne som artist och hennes utryck, dock tycker jag att den gör sig bättre på just italienska än engelska och hoppas på att de skippar det, Tycker för övrigt att det finns så många bra låtar. Dels för att jag inte är så kräsen gällande musik och kan se allt från lite smått charmigt till hardcore som riktigt bra bra.

Annars är denna ganska frän också, eller denna ↓ , som till och med fått sig en egen plats på min spotifylista förstår ni, heder, heder på denna alltså. Lite bondtema på den och så, ah.

Och så finns det flera som är riktigt dans-vänliga och härliga också,favoriten är denna med fint budskap också. Och här är Rysslands låt som både är bra och spännande gällande framträdande och så. Jag vet dock inte om jag gillar den egentligen, hmm, vet ej…

Denna för sådana som vill fangirla eller bara gillar brittiska pojkar, lol, haha, eller denna med lite vissling och härlig feeling!  Kanske Kroatiens bidrag eller Maltas ”Walk on Water”, härliga saker det med!

Denna är svenskskriven och superbra, hon är btw 30-år, fun fact bara!

Okej, som ni ser har jag många favvisar, eller i alla fall låtar som jag tycker är bra, som jag ju sa, haha!Dessutom är detta nästan bara från den första deltävlingen och the big 5… hehe! Det kommer mer, looooovar för jag gillar musik ganska så mycket faktiskt, ja, okej, kram! Kolla in alla bidrag i första tävlingen här och sen är jag nyfken på vilken ni tycker är bäst från den semifinalen, yey! Kolla svt:s snckis angående det hela gör ni här och här! puss

226693686031618010516

Continue Reading

Vet ej

Det är så himla fånigt och jag vet att man inte ska ta åt sig men baktalande och skitsnack är något av det värsta jag vet. Speciellt om det talas i sammanhang där man inte känner sig trygg, uch och fy och blä. Punkt.

Hej på er föresten! Hur må’s de? Från min sida är det stressigt men så får det vara. I morgon vankas långdag med eso-utbildning, trumpet och träning inför kartprov, yey! Är för trött för livet och orkar inte med skolan, har huvudvärk och är nedstämd till på köpet, suck suck, men det är bara att ta tag i sig själv och komma upp på fötter. Hmm, jag kollar klänningar till försommarsång aka konsert så det är lite spännande. Nej, svårt mest menade jag, okej, lol. Kram

(bloggundersökningen)

DSC_0019

nu ska jag dricka te och kolla #hashtag , puss.

226693686031618010516

Continue Reading

……

Idag vankas det plugg förstår ni. Insåg igårkväll att jag har massa att ta igen och skit så det är bara att köra på. Ska dock iväg nu på morgonen och mormor och morfar ska också komma hit en sväng. Får se hur mycket jag hinner skriva innan det är kväll igen! Puss på er och önska mig lycka till, kram.

DSC_0001

/Elina

Continue Reading

Fotoäventyr bland industierna

Hej på er! Ja, jag vet att klockan är närmare elva men ändå!

Idag vaknade jag till fågelkvitter och sol utanför fönstret, svalt rum och ett sms från Linn som frågade hur det blev med idéen om att fota en aning idag då hon bl.a behövde bilder till en header. Jag tyckte det var kul, laddade kameran och bad min snälla mor om skjuts ner till stan. Inte visste jag då att jag skulle landa hemma på soffan 6 timmar senare, trött och med närmare 1000 bilder på minneskortet. Paulina anlände ca. en stund senare, efter hennes ballett, och vi åt på subway innan mer fotande. Både förbi stationen, industriområde och åter industriområde hann vi innan vi slog oss ner på espresso house. Mycket gående och bara en busstur, mycket imponerande. Skulle ju vara regn också men solen sken i mellan åt, molnigt var det, kallt också dock. Ett pytte-snöfall hanns också med medan vi inväntade Paulina men det stack sedan, hade säker bråttom. Tyckte väl att Stockholm behövde lite kan jag tänka mig, haha! (Nej, nu spårar det!)

Okej, men här har ni några smakprov, mer kommer så snart som möjligt. Har dock tekniska problem igen, eller har jag sagt det ens? Måste köpa en extern hårddisk då hela datorn är fullproppad och jag anser att det är enklast att hålla reda på bilder på så vis. Så om du har pengar så kanske du kan köpa en hårddisk åt mig? Ja, så snällt! Skicka ett mess bara, ja, bra! Nej, skämt å sido, men det ska i alla fall fixas innan mycket mer kan göras… Får se hur det blir med det hela, extremt knöligt är det dock nu med att ladda upp bilder i alla fall,,, jaja.

IMG_3155

IMG_3157

IMG_3156

btw, jag suger på att redigera så döm ej, haha! någon som är bra på det och som skulle vilja lära mig för övrigt? skriv en kommentar i så fall, haha! :))

Yey, det var en kul dag idag i alla fall! Dock kan jag känna nu i kroppen att det tog på mig, med tanke på att jag varit sjuk också, men myshar det varit, tack tack Linn och Paulinis! Puss

(svara på denna aka bloggundersökning också härliga människor!)

det var extrapris på bra låtar idag på ICA idag, så jag köpte en till er med, här, varsågod, lyssna, den är bra och specifikt utvald till er från ett proffs som jag på musik, ja! (aka nej, men ah, haha!)

/Elina

Continue Reading

☂ ☂ ☂

DSC_0545DSC_0552DSC_0543DSC_0541DSC_0544

Hejsan på er! Igår, precis som idag, var jag hemma från skolan. Hade otroligt ont i ryggen fortfarande och kände mig som en bubbla. Huvudvärk gjorde det inte bättre heller. Dagen spenderades med otaliga timmars sömn och tid i sängen, en skål med glass och regn som smattrade mot rutan. En och annan film hann det ju även bli också.

Idag var det samma sak men nu på eftermiddagen har jag piggnat till ordentligt och funderar på att ta mig ut till kyrka och ungdomsgrupp. Har dessutom hunnit möblera om i mitt rum en aning och skicka iväg ett mail som jag är mycket spänd på att få svar på. Vi får se hur det går med det! Kram

/Elina

Continue Reading