Tre från Januari

DSC_0359

Snö var det gott om ett tag och det gillade jag massvis! Mysigt när det faller lätt från himlen och lägger sig som ett täcke över marken. Knastret när man går, den friska luften och allt vitt, vitt så långt ögat nådde var det faktiskt ett tag.

DSC_0591

Hängde med goa’ vänner, där ibland denna brud. Spenderade ett härligt dygn med skratt mys och annat påhitt. Härligt och det förgyllde verkligen tillvaron i mörkret. Mys är btw ett ord jag använder ganska ofta, men det är för att jag ofta ser saker så, som mysiga, hittar inget bättre ord att beskriva det på, känslan liksom. Ah, ville bara förklara en aning!

DSC_0672

Hängde på även på tak och kände mig som Karlsson på taket för en stund. Tyckte bakgrunden var så vacker med snön på hustaken och färgerna. Se hela inlägget här, med Ellen!

/Elina

Continue Reading

Girrrls

DSC_0812   DSC_0825   DSC_0802

DSC_0821

DSC_0787

DSC_0829

PAULINA OCH MALVA

Så, det var en onsdag och vi hade ett hål på närmare två timmar så vi tog med kameran ut och fotade i vinterlandskapet. Nu har ju dock all snö försvunnit vilket är en aning tråk tråk då det är så fint med snö,,, men kallt är det ju däremot , typ minus femton var det den dagen.

DSC_0846

DSC_0854   DSC_0873   DSC_0869

OCH SÅ FINA AMANDA

Åh, det var mysigt! Gick och lyssna på föreläsning efter det vilket var både sorgligt och berörande, ni vet hur det kan vara ibland. Visst är de så fina btw! Måste bara lära mig att redigera mina bilder på ett bra sätt. Någon som har något tips eller som kan lära mig??  Jajaj, puss.

Continue Reading

Today

DSC_0702

Okej, jag kanske tog i aningens mycket igår faktiskt, gällande simhallen alltså. Var bara så extremt trött så ah,, sorry for that, lärare är bra,, de är snälla. Sorry sorry. *dubbelhakesmiley*

Vanlig tråktorsdag men med en del inslag av fun. Hade härliga samtal med människor, hoppade genom korridorerna, skrattade och tittade på Estet-ettornas musikal. Är ännu mer pepp på estet nu förstår ni! Okej, det var föresten inte så mycket till tråk idag egentligen. Man måste bara rabbla upp bra bra saker och inse att det var en hel del. Dock ska jag ju skriva klart både biologiuppsats och krönika nu och försöka trycka in lite tyska-fraser mellan varven. Jupp, det blir la’ bra! Vill egentligen fixa til på rummet och spela Assassin’s Creed men det får vänta till helgen. Jaja, det är ju fredag imorgon, puss.

/Elina

 

Continue Reading

Tjugosjunde dagen i Januari

Så surt..! Hade precis avslutat de sista meningarna på grovskrivningen och börjat rätta till lite fel på min krönika jag skriver i svenskan då lektionen slutade. Jag drog vant med fingrarna över mus-plattan och tryckte minst fem gånger på spara-knappen, precis som jag brukar för att vara 100% på att den sparas, innan jag stängde ner dokumentet. Inser då att jag måste skicka hem det till min egen dator och blir en aning stressad då mina klasskamrater börjat resa sig och sprida sig i korridoren utanför. Klickar upp mailen och ska som vanligt bifoga filen då det jobbiga inträffar. Jag inser att jag inte sparade ner den på datorn utan att den försvann någon annan stans, var vet jag dock inte… Så frustrerad, jag var ju typ klar med den och så är jag slarvig och ja, inte glad, inte glad. Måste kolla det där i morgon igen och se om jag kanske sparat den i någon mapp eller annat på datorn. Jag hade ju dock öppnat upp den från mailen så den låg ju inte på datorn sedan innan… Ajaa, det är väl bara för mig att skriva om den istället. Jag får lära mig av mina misstag,,, Jag = slarvmaja.

Åt för övrigt sushi idag, vilket var gott. Det var lite annorlunda men jag gillar det. Var typ första gången jag äter det på riktigt då jag tidigare bara smakat. Mys med goa’ classmates och rolig stund med prat.

Loves bild! Var tvungen att låna, mitt är det uppe i högra hörnet. Endast lax... Hehe! :)

Annars var det besök i simhallen som gällde idag. Ingen är ju särskilt bekväm med det där egentligen, vilket är mycket förstående i och med att vi lever i det samhälle vi lever i, men jag tyckte det gick helt okej. Jag är ganska så tacksam över att jag går på en skola där vi verkligen accepterar varandra för hur vi är och ser ut vilket jag tror fler kan hålla med mig om, det är väl det positiva i det negativa om jag får säga så.

Upplägget för det hela var simtest där vi skulle hämta en docka från botten, livrädda en kompis med boj och simma x antal meter med boj och friend. Tycker dock inte att det är okej av lärarna att säga att man måste hämta dockan och att man ändå ska försöka om man vet att man får panik av att vara under vatten eller så, dockan är ju även tung vilket gör det ännu mer skräckfyllt och läskigt. Det kändes väl lite sådär liksom, om man nu inte klarar av att vara under vatten. Det kändes även ganska respektlöst av lärare att sätta en sådan stor press på elever som ändå tycket att det är svårt och kanske får just panik av att vara i vatten eller liknande. Vet flera som tyckte det var jobbigt och jag blev så himla sur på läraren när hen inte hade tid att lyssna på vad man hade att säga. Hen hade ju mycket att göra men gällande sådant skulle det vara viktigt att få förklara. Flum men ja, så tycker jag.

Sen har jag prov i morgon, biologi aka genetik just nu. Intressant och hoppas på att det sitter. Är ju dock så surt om man pluggat riktigt mycket och att det sedan kommer någon typ megarandom/något annat’ som man inte har övat på men vi får hoppas att det inte är fallet. Har Eso-stuff med som jag ska på, kul. Är dock inte så peppad på i morgon, är trött liksom. Jaja, nu ska jag plugga det sista och sova snart så att jag är pigg tills imorgon. Fast vänta, klockan är bara 20 minuter över sju, ni fattar inte hur glad jag blev när jg glutta upp i ena hörnet av datorn. Ren lycka när man har tid,, okej, weird babbel, vi hörs senare, konstigt avslut, okej, en aning flum är bara mitt förnamn,,, aka Elina, okej, sluta nu,,, hej då! Kram

DSC_0698

Btw, vad anser ni om detta med simhalls-besök och så? Svårt,kul? Berätta gärna? :) Kramis igen!

/Elina

Continue Reading

Tre streck och en låt

-Kollar livesändningen av dreamhack precis som den cooling* jag blivit.

-Har prov next week och är ej taggad…

-Återträffen tog slut lite tidigare för mig p.g.a ’inte bra-mående’. Men kul var  det i alla fall! Längtar till TS 2016..!!!

/Elina

 

Continue Reading