TFIOS

Jag har plågat mina föräldrar med att lyssna på mig och mitt engelska-pratande hela kvällen lång. Dem siktade på trevligt snack med te och macka, men nej, nej, mitt engelskabetyg är faktiskt viktigare just nu, förlåt mammis och pappis men jag behövde öva. (Har engelska-redovisning på The Foult In Our Stars nu i veckan.) Puss, ville bara skriva det, kram!

large

-Elina

Continue Reading

Today

Hej, jag har varit borta ett halvt tag, sorry för det, jag har haft läxor en hel del och prov nästa vecka också..,,

Okej, så, fredagkvällen var jättemys, hängde med goa’ människor och ja, det var kul liksom. Idag,,, jag vaknade halv tio, vilket var bra gjort med tanke på att jag inte la mig förens typ ett igår, och gjorde ingeting. Fun fact eller riktigt boring, du väljer, vår mikro är sönder så det tog typ 20 min för mig att värma ett bröd i ungen, det var jobbigt. Sedan sms:ade Fille aka Felicia ↓ och vi bestämde oss för att ses. Hon är en jättetrevlig typ vet ni. Snackade om livet, tog promenad, fotade och fixade coola kläder. Fun, fun!

DSC_0043 DSC_0084 DSC_0093 DSC_0127

 

Nu blir det mys med familj, och chips, som jag har längtat efter chips, weird. Imorgon blir det att plugga värre och typ rumsstädning, (mamma, jag lovar inget!.. ) förmodligen. Kram

 

-Elina

Continue Reading

Promenix

Hej vänner och svenska medborgare, ni andra är också välkomna att joina min lilla grupp av osynliga syber-people! Idag är det fredag jag är glad. Haha!! Såg ni, jag skratta,,, ni vet ju dock inte om det bara var något jag skrev eller faktiskt gjorde, aja. Linn följde med hem, vi tog en promenix och kameran fick följa med. Det kommer ut lite fler fredagsbilder senare eller i morgon men här är några av dem bilder jag tog på min fina vän Linn som sagt. Njut,,, Haha, kram

DSC_0057DSC_0145DSC_0089DSC_0102

-Elina

Continue Reading

Snabba pics på ingenting alls

Insåg att gårdagens rubrik kanske inte var så passande iallafall. Jag menar, det blev ju faktiskt lite sol idag också. Nu är det dock grått och jag ska om en dryg timme dra till bussen och till orkester. Wihoo, alltså jag är ärligt talat ganska pepp på det hela, speciellt efter att ha sett dem som varit med tidigare på tattoon. Jag kommer typ gå i min orkester fram tills 2019 och vi kommer vara riktigt grymma innan dess, jobba jobba, jag ska minsann bli asgrym på trumpet och spela i landslaget..!

Har lite läxa som måste fixas, tyska, 2:a världskriget, matte och en engelska-bok som ska bli till redovisning. Jag har också skrivit novell på svenskan. Tycker det är jättekul att skriva och i början av novellen var den jättebra, men som alltid, avslut på allt jag gör blir en aning svåra och dåliga. Jag kanske lägger upp den här om det skulle kännas som om den blir någorlunda. Vi får se, kram.

Juste, jag vill gå foto-”nånting” på gymnasiet. Kan man det? Jag vill ju gå något estetiskt tror jag, eller typ samhälle eller så då jag ju vill bli psykolog, tror jag, när jag vill bli stor. Eller så kanske typ natur för att pappa gick och för att man kan bli så mycket och då har man grunden och liknande. Jag vet inte, det tar ärligt talat kol på mig att inte alls veta. Ska prata med min SYV innan jul, men det är ju ändå ganska sent… Ahh. Om någon har några tankar om det hela som ni skulle, av någon anledning, vilja share:a så får ni väldigt gärna göra det. Kommentarerna är en bra början, senare kanske vi kan bli snackisar eller brevvänner… Nu spårar det ur tho. Ser ni, det blir alltid dåliga, konstiga och kanske framförallt flummiga slut när jag skrivet,, Okej, kram

DSC_0039 DSC_0038 DSC_0036

 

-Elina

Continue Reading

Grattis

Hej! Jag fixade runt lite på bloggen igår, inga märkbara ändringar men jag kollade igenom lite av mitt arkiv och insåg att det är lite mer än två år sedan jag började blogga på vattendroppar. Hipp hurra och grattis på födelsedagen!!

Jag kan ju säga det att det har utvecklats och att det nu, är mer seriösare än då, eller ja, mycket flum men bättre bilder så att säga. Jag minns att min kompis Linn också bloggade då och att hon var riktigt inspirerad av Nellie Berntsson. Jag gjorde ju precis som hon då och kollade Nellies blogg rätt ofta. Jag minns att jag satt och redigerade inlägg och bytte ut ord mot lite mer ”coolare” så att det skulle låta mer vuxet etc. När jag nu läser igenom inläggen om åsikter bl.a, så, alltså dem är för fåniga, haha. Det är ju inte mitt språk alls. Jag skriver på ett sätt som låter helt weird för att vara mig. Typ checka, sjukt och om saker som,,, eller det låter bara så fånigt och himla barnsligt. Det kommer jag antagligen tycka om detta jag skriver i nuläget också om två år framöver, men lite kul är det ju ändå. För mig var ju det där på fullt seriös, viktigt liksom. Sakerna jag skrev om var och är ju seriösa och viktiga, vissa av sakerna, men det jag saknar i inläggen framför allt är bilder. Mitt första, mitt andra, mitt tredje inlägg, utan bilder. Sedan lite bilder från google eller från en dålig kamera.

Om ni hängt på bloggen under längre tid var det inte var länge sedan jag slutade med ett ”Todelu” i slutet av alla inlägg. Jag hade mycket coolare stil förr, både gällande kläder men framför allt rum och inredning som ni kanske sett. Jag har inspirerats av en hel del olika människor på helt olika bloggnivåer, från olika blogggangrar. Jag har blivit aningens flummigare, men med en bättre kamera. Jag har bloggat i olika omgångar. Vissa månader finns inte ens med i arkivet p.g.a. dålig uppdatering. Men over all tycker jag ändå att allt har gått bra, att det är kul fortfarande och jag hade inte tänkt att sluta på ett tag. Jag kommer fortsätta blogga ett bra tag till. Kram

-Elina

Continue Reading