Banksy igen

Hejsan, det var ett tag sedan. Ah, eller ja, typ en helg men ändå. Helgen var bra, kom hem en aningen blöt efter att min lillebror bara var tvungen att skvätta  massa vatten på mig under sista kanotturen och med några fler myggbett än senast jag var hemma. Kameran blev dränkt, tre ting, eller ja, typ, en brygga, kameran på bryggan och en hel del barn som gjorde att bryggan sänktes. Jag är så smart, man lägger ju verkligen ner kameran på en brygga när man sitter och äter,nej nej, nej. Nej, men den torkar, ska försöka att inte använda den på några dagar så får vi se hur det går,, hoppas hoppas,,,

Btw, jag skrev ju i det där Banksy-inlägget att jag skulle berätta om det och förklara lite. Snacka om att det inte hände alltså, sorry. Så, jag drar det lite snabbt. Jag kollade på en av SVTs dokumentärer som handlade om Banksy och den månaden han var i NY, om allt runt omkring, hur människorna och samhället reagerade,,, och så fick man se Banksy’s verk etc,,,

Efter att klockan typ blivit mer än tolv och jag kollat klart googlade jag och hittade massa fina saker han gjort. Laddade upp några på min Tumblr och var extremt exalterad över hur bra han var. Ni som känner mig vet kanske hur exalterad jag kan bli liksom.,, Såhär ca. 1 *slash* 2 veckor senare, minns inte hur länge sedan det var men,, trumvirvel,,, nej, haha, men jag fick typ en hel del delningar (eller vad det heter). Ca, 1.900,,, okej, vad händer,, hej då! Jag är weird som vanligt, hej då!

 

-Elina

Continue Reading

Scheman och annat babbel

Hej, hellu!!

Jag har fått läxor, men orka… Men jo, jag måste, jag ska. Annars då, jag mår braaa! Är dock riktigt trött, men det är bara att vänja sig vid. I helgen ska jag iväg ett tag, ska ut till någon gård och ha det mys. Nästa vecka är det en hel del men allt löser sig ju på ett eller annat sätt, eller hur? Okej,,, ↓↓ Gör scheman btw, bra sak det faktiskt.

DSC_0084

DSC_0083

-Elina

Continue Reading

Bilderna

DSC_0082

DSC_0089

 

Kvällen började då som sagt med lite bara ”strosa på gatorna bland en hel del folkmassa”-gång, grammatikfel ja, men ändå… Vi åt även mat Milla och jag och pappa fångade ett riktigt fint ögonblick. För fint för att visa här, hehe, eller aha.

DSC_0099DSC_0095

Sedan lite diggande till musik för att sedan dra till…

DSC_0110 DSC_0112 DSC_0111DSC_0113 DSC_0114 DSC_0115

..tivolit för att stå i full koncentration och förundras över hur otroligt fint det var, och hur otroligt modiga dem som över huvudtaget ens övervägde att sätta sig i någon av attraktionerna.

DSC_0119

 

Folkmassevimmel,,

DSC_0123

,,,och färgglad ”svänga/snurra överallt”-attraktion. Eller kanske mer ”jag kommer antingen spy riktigt mycket när jag är klar eller ligga i en buske utan att veta varken ut eller in”-attraktion.

-Elina

 

 

Continue Reading

21 augusti

Well well, jag kan väl bara säga det att jag ofta tycker att det är så, näst intill, jobbigt när folk säger att dem ska göra något och inte gör det sen. Inser och ber om ursäkt för att jag är sådan just nu, då jag inte skrev något för ca, en dag sedan och förklarat vilket jag borde gjort,,, hehe! Ingen bryr sig kanske inte så mycket men tycker, för min egen del, att det kanske inte borde gå till så och att jag inte ska säga att jag ska göra saker, eller så kanske jag ska bli bättre på att just, göra dem. Fattar någon ens?? Btw, mamma och pappa, detta gäller inte saker hemma, ni fattar kanske vad jag menar, huh? ;) (älskar er.)

Okej, ich bin müde und ich habe ont typ lite överallt, lol. Igår var det mentorsdag, och för er som möjligtvis inte vet vad det är eller har en gissning kan jag berätta att det i princip är en dag, utan lektioner (!!!) och som tillbringas med mentorer och eleverna i klassen som ofta används på något ”sammanhållnings”-sätt vilket är ganska trevligt. Våra mentorer och en av alla parallellers mentorer tyckte att vi skulle delas in i grupper och ta flera varv runt stan. Vi fick använda oss av pr-koder som fanns på lite olika ställen. På ena sidan en fråga, och på andra sidan, en ny destination. Kul, men man fick gå en hel del snabbt efter ett tag då man skulle hinna sju platser på ca. vad vad det, två timmar kanske, två och en halv. Sen bowlade vi på eftermiddagen. Jag kom på andra plats, det var också lite kul…

Sen, juste, stadsfest! Kul! (Mycket kul ↑ lite överallt här ovanför tho…) Men jo, åt nått gott från nått land, köpte lite fudge och dansade loss (okej kanske inte riktigt, men diggade gjorde vi i alla fall…) till Millas pojkväns band, dem var bra bra!  Sen drog vi en sväng förbi karusellerna för att se lite vänner och för att sedan dra hem. Somna och sov som en stock. Btw, jag fattar inte riktigt själv varför jag är så öm och så men jag antar, antar, att det var p.g.a igår och allt gående.

Nu ligger jag i soffan i vardagsrummet och orkar inte springa upp för att hämta kameran och ladda över bilderna så bilder får komma i ett separat inlägg. Nu väntar lite bad och möjligen ännu mer stadsfest, puss.

-Elina

Continue Reading