Hej igen

Hej hoppsan! Det var typ ett tag sedan, right? Det har både hunnit bli oktober och november sedan sist! Jag har haft fullt upp i skolan och det har helt klart blivit höst!

Idag ar det vanlig skola, kort dag som slutade 14.05. Gick då ner på stan för att fixa praoplats då jag ska praoa v. 4-5 nästa år. Sedan tog jag bussen hem och följde med familjen och hämtade en ny liten gosing som ska få bo hos oss ett tag nu. Min lillasyster fyllde år för ett tag sedan och då hon verkligen velat ha en kanin så fick hon det! Nu är den ute i buren och hon går typ ut dit stup i kvarten! Haha!

001

 

I morgon då, då är det konfirmation och jag ska dit. Ska även, troligen, köpa biljetter till min kompis balettföreställning som är om några veckor. Sedan blir det att plugga mycket då jag både har matte- och kemiprov nästa vecka. Mamma sa nyss också att jag va tvungen att städa garderoben. Ja, den är stökig men hur kunde hon veta det, jag hade ju döljt det superduperbra ju.. Aja, måste göra matteläxa nu! Försöker uppdatera snart!

Tudelu!

Continue Reading