In da bil

image

Sitter i bilen just nu! Skönt med familjen i bilen, gott mellis och OS på radion. En timme kvar i bilen och sedan mys med släckten!

För övrigt blir det nog att hänga med kompisar på söndag, kul eftersom vi inte träffats på en vecka, hö!

Continue Reading

Tisdag

Hej!

Tisdag och solen skiner utanför. Klockan är ca. 13.30 och jag ska snart ut i det fria, alltså ut i solen! Idag ska jag se om jag inte kan få till några roliga inlägg mer än såna här. ”Jag har gjort detta och detta och i morgon ska jag göra detta.” Lite mer längre och med massa bilder! Jag har faktiskt gjort massa roliga foton men inte visat än. Får se när det blir! Imorgon blir det troligtvis en bilresan till mormor och morfar och sen hem igen. Nu ska jag i alla fall kika in på några bloggar och sedan ska jag som sagt ut, ses senare !

Continue Reading

Om en måndagsväll

Dagen slutade med en höjdans timme som barnvakt! Så härliga barn så det är inte sant asså, jag ska definitivt skaffa barn när jag blir stor! Nej, men dagen då? jo, en helt ok dag i skolan. Just nu sitter jag och skriver lite tyska och imorgon är det SO-examination, rackarns så kul asså, not! Planerna för imorgon är väl som vanligt de med, SO-plugg till freda och engelska tills torsdag. Sen blir det ju förstås lite trumpet och ja, det är väl det!

Förövrigt så måste jag bara påminna om att det är ”alla hjärtans dag ” och jo, kom ihåg att vara lite extra snäll då och dela med dig av din kärlek, right? (och, ja det där lät lite awkward men vad gör det, jag är ju sån you know!)

032

Continue Reading

Nu kör vi dunderdag

Godmorgon underbara människor! Startar dagen med en kopp varmchoklad och sedan blir det dags att halka iväg till skolan.Jag har insett att jag inte gillar skolan förörigt! Men tänjte i alla fall säga att använd leendet idag och gå rak i ryggen, du är ju hon den där själsäkra tjejen som trålar glädje, huh? Nu kör vi en dunderbraig dag med bara posetiv energi! Go girl, and boy om det nu är någon sådan som läser.

image

Continue Reading

Jaha ja…

Hej!

Idag är det söndag och ja, det har gått mer än en vecka sedan jag uppdaterade senast. Jag har faktiskt försökt att skriva flera inlägg den här veckan men antingen har jag inte känt att det varit bra nog eller så har jag bara inte lagt upp det. Sorry! Men, nu ska vi försöka att köra en vecka med mycket update, sen är det ju lov! Några ideer på aker ni vill jag ska blogga om. jag gör det på mitt egna lilla sätt förstås men det är kul om ni kommenterar något bra! Se yaa för ett tag!

014

Continue Reading