Imorgon är det december

Åhh!

Nu har jag skrivit klart morgondagens adventsinlägg! Ska bli roligt att se vad ni tycker om de. Förövrigt drar jag nog till stan, fixar och donar lite och pluggar järnet! Viktiga prov veckan som kommer nu. Hoppas ni iallafall haft en underbar lördagskväll så får ni sova gott! Kram!

010

 

Todelu!

Continue Reading

Today

image

image

image

Hej!

Lördag idag, prov nästa vecka. Jag städar rummet och det är rätt tråkigt så därför skriver jag ett inlägg istället. Jag vet inte om du tycker som jag, men jag tycker iallafall man bara ska ha två prov i veckan och dessutom ska de inte behöva vara veckan innan betygen sätt! :/ Jag har förövrigt fixat några julklappar, vilket är ganska bra!

image

My room, right now! Stökigt jag vet, men det ska jag fixa! Igår blev det bara ett inlägg och som jag skrev i det så var jag verkligen trött… Imorgon är det iallafall färsta december och jag är super-spänd på vad ni kommer tycka om adventkalendern…

Todelu!

Continue Reading

Om imorgon

image

Hej! Pluggat lite tyska och ska sova nu. Imorgon ska engelska-sammanfattningen vara klar och lämmnas in. Ska även se om jag får till att gå ner på stan’ och fixa lite julklappar! Öva på att slå in inför lucia måste jag också, vi gör egna luciatåg med klassen på olika ställen och behöver därför någon som sätter igån sången, det blev jag!

Har ni förövrigt några ideer på vad för något man ska köpa till världens coolaste brudar i julkapp! Har inte någon bra ide nämligen…

Jaja, godnatt! Klockan är ju över 10, upps!

Todelu!

Continue Reading

På promenad med en söt hund och en söt vän

009 014 023 011 024 021

 

Hej!

Föreläsningen var superintressant! Anlägg inte bränder är väl ett bra tips, fatta vad det kan ge följder till asså!  Idag efter skolan gick jag och en kompis ut på promenad. Med oss hade vi detta lilla yrväder till grabb, han är verkligen så gullig! Sen drog jag till trumpeten, spelade lite och stack till biblioteket för att lämna tillbaka ett antal böcker. Hade orkester, tog bussen hem och sedan skulle man äta. Nu ska jag iallafall plugga inför tyskaprovet på fredag, jättekul! Jaja, livet går snabbt och snart är det ju ny termin! (eller ja, om sisådär en och en halv månad så!)

Todelu!

Continue Reading

Kväll

Hej!

Dagen är snart slut, jag ska fixa till det sista och sen ta kväll! Om jag ska vara ärlig så har jag inte gjort något av det jag skulle gjort idag. Bara lallat runt och tänkt på tusan andra saker än det jag ska tänka på. Jag tycker ändå man ska få ha sådana dagar, man behöver det för att må bra! Har i alla fall börjat med årets adventskalender, första ”luckan” kommer ju såklart på söndag och sedan ska jag försöka hålla det igång! Känner inte för att skriva mer nu, sorry igen…

016

 

Skicka ett fint sms till någon! Någon du bryr dig om men kanske inte är med så mycket längre! Passa på, ingen dålig kväll att göra det på!

Todelu!

Continue Reading
1 2 3 5