Läxor och mycket bus

Hej!

Igår blev det lite ändrade planer. Jag följde med en vän till Busfabriken, ärligt, det är nästan roligare som 13-åring än 7-åring! I alla fall så gick jag på cirkus efter det, min syster var med så det var ju klart jag skulle komma och titta!

Idag var det vanlig skoldag, imorgon har jag läxförhör tror jag och sen ska jag väl sova över hos en kompis i helgen! Tror jag är det som händer här näst! Jo, jag har utvecklingssamtal på torsdag och min familj ska nån stans på lördag!

Idag då? Jo, mamma och jag drog till stan för att handla lite byxor! Blev även en liten mapp och lite strumpor. Har suttit och jobbat med läxor hela kvällen nu så det ska bli skönt att sova! Kram och god natt…

Todelu!

Continue Reading

Bäbis-häng och kyliga morgnar

Hej!

Det blev inget inlägg igår eftersom jag var för upptagen, bäbis-häng är typ det mysigaste som finns! Idag tror jag jag mest bara ska vara, göra lite läxor kanske men inte mer än så.

Nu är det i alla fall höst vilket är både roligt och sorgligt, det är ju så otroligt fint nu med alla röda nyanser! Dansa runt i alla löven, ha på sig varma, mysiga kläder och sitta och dricka te hela dagarna, det gillar jag! Dock finns det ju några nackdelar med höst, kyliga morgnar och händer som är alldeles genomfrusna när man kommer till skolan…

Nu ska jag äta lite frukost så får vi se vad som händer sen!

Todelu!

Continue Reading

Om skolan, rutiner och nya sötnosor

Hej!

Nu har skolan satt igång på riktigt och jag tänkte börja blogga på riktigt. Enligt mig själv kommer jag försöka blogga lite varje dag, om det inte är för mycket läxor och annat. Vi får se lite hur det blir när jag fått in rutinerna men vi hoppas på att det blir någorlunda uppdaterat.

Nu är jag i alla fall på väg till mina kusiner, har nämligen fått en liten ny sötnosa. En och två och en halv timme känns som en eveghet just nu!

Ska försöka sova lite nu, varit en ganska jobbig vecka! Kam på er så får vi se om det blir nån mer uppdatering idag, imorgon eller en annan dag!

Todelu!

Continue Reading