fenomenet fredagslista → sänder tankarna till tjugotolv och lilla jag

tjoflöjt, här kommer en lista som påminner om sådant jag bloggade om typ tvåtusentolv på den gamla skrivgrejen aka bloggen. enjoy, eller vad man nu ska kalla det! :)

vad har du på dig? -randiga strumpebyxor utan fot /:))/, sockor, linne och klasströja från högis. (även kallat högstadiet.)

hur mår du? -well, har väldigt ont i ryggen, sträckt den tror jag minsann jag gjort. är liten konfunderad över händelserna i stockholm också, chockad. annars mår jag ganska bra, är rätt tillfreds.

IMG_1683

vad ska du göra imorgon? -dammsuga hallen, lyssna på musik, få hit ett gäng gäster i firandet av pappa och ska ta en tur till stan’ runt kvällstid för att titta på mina treors gymnasiearbete aka the sound of music!!!

senaste köp? -önskar jag kunde skriva något lite nicé men ska jag vara ärlig så är det romerska bågar från cloettaboden som var det senaste som fick pengar att förflyttas för min del. åh det är så gott!

när skrattade du senaste? -imorse, med mamma!

vad har du ätit idag? -korngryta, avokado, tomat och sallad. det var en panglunch minsann, najjan!

vad grät du åt senast? -häromdagen när jag blev besviken etc etc etc.

vem sov du med senast? -måste ha varit hos disa förra veckan, så med disa, johanna, marrebae och emmy, riktiga lyckopiller det där! +tildeeee

vad läser du just nu? -jane austins stolthet och fördom(!!!) och en bön för de stulna av jennifer clement, fast den har jag i och för sig precis läst klart.

senaste sedda film? one day, för typ sjuttioelfte gången.

vad önskar du dig? detta kanske??

vilka svordomar använder du mest? kör re:blog på bambiskott!  haha

vad är du rädd för? mörkeeeerrrr

vart vill du åka just nu? berlin kanske, det är fint där!

vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan – hur såg ditt liv ut? jag grubblade över gymnasieval, hur min ansökan hade gått och om att vara tonåring och inte ett barn lägre. tog lite foton på malvina&erik och storstädade rummet en kväll också! typ så,,,

 

Continue Reading

Skridskoåkning

DSC_0365DSC_0366 DSC_0374

DSC_0386 DSC_0378 DSC_0385

 

DSC_0380

Jaha ja,och så var det 2016 helt plötsligt! Får lov att säga gott nytt år en än gång och niga och vinka, haha. Jag vaknade klockan ”några minuter över i tolv” och har ju tagit en ganska lugn dag då som sagt. Lillasyster ville dock dra en sväng till skridskobanan och eftersom jag är ”en sådan snäll storasyster” var det ju självklart att jag följde med. Nej, men hon vet vad hon ska locka med för att få med mig! :)

Det är troligtvis allt jag kommer göra idag, förutom att kolla på någon mysig film kanske och spela spel med lillebror. Hade ju faktiskt planer på att åka och köpa ny dagbok idag men, hahah, vad trodde jag liksom? Att jag skulle orka göra det dag? Nepp, noo, noo. Får göra det snart, dagboken är ju liksom slut… :/ Jaja, som sagt, gott nytt år och puss på er!

/Elina

Continue Reading

Bilderna

DSC_0082

DSC_0089

 

Kvällen började då som sagt med lite bara ”strosa på gatorna bland en hel del folkmassa”-gång, grammatikfel ja, men ändå… Vi åt även mat Milla och jag och pappa fångade ett riktigt fint ögonblick. För fint för att visa här, hehe, eller aha.

DSC_0099DSC_0095

Sedan lite diggande till musik för att sedan dra till…

DSC_0110 DSC_0112 DSC_0111DSC_0113 DSC_0114 DSC_0115

..tivolit för att stå i full koncentration och förundras över hur otroligt fint det var, och hur otroligt modiga dem som över huvudtaget ens övervägde att sätta sig i någon av attraktionerna.

DSC_0119

 

Folkmassevimmel,,

DSC_0123

,,,och färgglad ”svänga/snurra överallt”-attraktion. Eller kanske mer ”jag kommer antingen spy riktigt mycket när jag är klar eller ligga i en buske utan att veta varken ut eller in”-attraktion.

-Elina

 

 

Continue Reading