Gotland x2

DSC_0352

Vi grillade, satt i solnedgången och skrattade. Grät gjorde vi också, vi skulle ju sluta nian och lämna alla liksom. Ska jag vara helt ärlig, såhär några dagar efter avslutning har jag fortfarande inte fattat det, jag fattar inte att jag ska vända blad och börja om,,, vet inte riktigt alls…
DSC_0361 DSC_0405

Det blev pannkaka och skräckfilm mitt i natten för en hel hög också, mysigt var det! :)DSC_0437 DSC_0432DSC_0475

VISBY, det var mysigt!DSC_0526

Ännu mer schack! :)

DSC_0535

Och en trött men glad Elina! Haha! Det var Gotland det, mysigt!

226693686031618010516

Continue Reading

Om en morgontur

Vet ni vad jag gjort? Jag har dygnat (shhh, säg inget till mamma och pappa) och istället för att göra inget alls på datorn bestämde jag mig för att gå ut en timme när klockan slog 05.00. Jag drog på mig mjukisbraxer, egensydd tröja över pjyamasen och vantar för att vara på säkra sidan. Halsduk och jacka blev det också. Riktigt påklädd var jag och det var skönt, det är ju lite kyligt på morgonen även om solen skiner så varmt. Sedan gick jag bort till skogen, lyssnade på fåglarna och strosade lite lagom i det höga gräset blött av daggen från i natt. Plockade maskrosblad till kaninen, filosoferade och drömde. Ansåg att allt var så fint i solljuset, mötte ett rådjur som sedan sjöng lite för mig och konstaterade att det var skönt att inte ha kamran med sig för en gång skull utan leva lite mer i nuet. Nästan en ”carpe diem”- upplevelse. Lite mer på riktigt och inte bara se allt ur en kameralins liksom. Inte för att det är något fel på det alls men jag insåg där och då att jag la märke till olika saker beroende på helt enkelt. Det tyckte jag var ett fint konstaterande och gick vidare. Gungade lite i en gunga, gick på plankor och fick solen i ansiktet. Såg en hare, en räv och mig själv, i en vattenpöl. Dansade runt en aning, lyssnade på fåglarna lite till och pratade engelska med mig själv, bara för att liksom. Ingen var ju ute heller så det gick ju ganska så bra.

DSC_0011

Sedan gick jag hem igen.

226693686031618010516

Continue Reading

Falun

DSC_0259 DSC_0264 DSC_0270 DSC_0287 DSC_0289

Hejsan!

Precis som de skidfantaster mina föräldrar är, drog vi nu i helgen till Falun för att kolla på världscupen som går där nu. Idag  var det masstart och vi stod både i spåret och i stadion. Det var kul! Man blev dock en aning trött av att stå upp men kall var vi inte då vi var fullt påklädda med underställ, överdrag och mössa. Nu blir det mellomys i stugan och i morgon blir det ennu en dag i spåren med masstart innan hemfärd igen. Kram på er!

Continue Reading

Tre från Januari

DSC_0359

Snö var det gott om ett tag och det gillade jag massvis! Mysigt när det faller lätt från himlen och lägger sig som ett täcke över marken. Knastret när man går, den friska luften och allt vitt, vitt så långt ögat nådde var det faktiskt ett tag.

DSC_0591

Hängde med goa’ vänner, där ibland denna brud. Spenderade ett härligt dygn med skratt mys och annat påhitt. Härligt och det förgyllde verkligen tillvaron i mörkret. Mys är btw ett ord jag använder ganska ofta, men det är för att jag ofta ser saker så, som mysiga, hittar inget bättre ord att beskriva det på, känslan liksom. Ah, ville bara förklara en aning!

DSC_0672

Hängde på även på tak och kände mig som Karlsson på taket för en stund. Tyckte bakgrunden var så vacker med snön på hustaken och färgerna. Se hela inlägget här, med Ellen!

/Elina

Continue Reading
1 2 3 6