systeryster á la försommarsång

hej vänner! igår var det försommarsång, och jag var, för första gången, inte med på scenen. istället satt jag i publiken med mor, far och lillebror och spetsade ögonen (eller gäller uttrycket bara öron?) för att få en kik på systeryster. och jodå, det fick jag, minsann. rakast i ryggen satt hon, med härliga byxor och nya skor. senare, i pausen letade jag febrilt efter ’na och när jag väl fann henne drog jag bort henne till busken och tryckte in henne där. ”bild” sa jag och hon stod motvilligt ut med mig. ”pinsamt ju” sa hon men jag ba’ log, finaste finaste esterbäster!

                        

läs också vad jag hade på försommarsång!

läs också försommarsång för sista gången!

Continue Reading

lund, dag två, blev: foto á la golden hour och en malva via tåg

vykort från den 26, alltså igår.

malvisen kom och vi mötte upp på stationen. manda försökte iscensätta någon form av springa-fram-och-krama-ramla-skratta-gråta senario, sånt som var inne någon månad på intsagram ni vet?? (okok kanske inte,,) vilket la’ kanske var en aning för ambitiöst med tanke på den guppande video det sedan blev. obs. det filmades från mandas hand när hon sprang i världens hastighet mot tågets dörrar för att möta en jeansklädd malva, så det säger ju sig själv att det kanske var ett naivt ögonblick av att fånga något för fint för kameran och att skulle faila*!!:) nu är hon iallafall här!

(*quote:silas)

vi åt taco och tog sedan på oss kläder och grejjor för att gå ut i stadsparken här i lund och fota lite smått. ps. parken var hur mysig som helst obv.

                      

<3333en kärleksförklaring, på ett ungefär; alltså hur mycket kan man tycka om någon egentligen !? dessa gillar jag så himla mycket. känt varandra sedan sju år tillbaka och åh vad jag ser fram emot att äga ut livet tillsammans med dem!! intelligenta brudar, festliga debattörer [:)] som ger råd och peps som bara är allmänt lattjo! de gillar jag massor och skrattar så jag kissar på mig med dem, skaffa sådanahäringa, tips tips ! <333

Continue Reading

saker jag önskar mig

jag fyller sjutton om sisådär fjorton dagar på pricken. innan det ska jag hinna med en tripp till lund och tillbaka, en examination i samhällskunskap och en liten ganska så fettlång marsch den sjätte.

så, här kommer en lista, jag som är the queen of listor lite då och då, kände att det är ju lite småskojj::

-fina örhängen från indiska !! de är superrrr vackra !!! (ett, två, tre)

 

-pocketböcker av alla dess slag :)) t.ex stanna av flora wiström ( obs gärna några skönlitterära böcker som man känner sig intellektuell av att läsa  )

-assasin’s creed ps4 :)))) //för gissa vad?//vi har skaffat ps4, finally!!!//

-något fint print eller en tavla, t.ex dessa!

skal till mobilen !!

lakan from the swedish company called iake,,, aka IKEAROSENFIBBLA Påslakan 1 örngott IKEA Bomull är mjukt och skönt mot din hud. Dolda tryckknappar håller täcket på plats.

-växterrr! murgröna. blommor. grönsaker. sommriga saker som gör livet i mitt rum mer levande! :))) typ plugget

Continue Reading

fenomenet fredagslista → sänder tankarna till tjugotolv och lilla jag

tjoflöjt, här kommer en lista som påminner om sådant jag bloggade om typ tvåtusentolv på den gamla skrivgrejen aka bloggen. enjoy, eller vad man nu ska kalla det! :)

vad har du på dig? -randiga strumpebyxor utan fot /:))/, sockor, linne och klasströja från högis. (även kallat högstadiet.)

hur mår du? -well, har väldigt ont i ryggen, sträckt den tror jag minsann jag gjort. är liten konfunderad över händelserna i stockholm också, chockad. annars mår jag ganska bra, är rätt tillfreds.

IMG_1683

vad ska du göra imorgon? -dammsuga hallen, lyssna på musik, få hit ett gäng gäster i firandet av pappa och ska ta en tur till stan’ runt kvällstid för att titta på mina treors gymnasiearbete aka the sound of music!!!

senaste köp? -önskar jag kunde skriva något lite nicé men ska jag vara ärlig så är det romerska bågar från cloettaboden som var det senaste som fick pengar att förflyttas för min del. åh det är så gott!

när skrattade du senaste? -imorse, med mamma!

vad har du ätit idag? -korngryta, avokado, tomat och sallad. det var en panglunch minsann, najjan!

vad grät du åt senast? -häromdagen när jag blev besviken etc etc etc.

vem sov du med senast? -måste ha varit hos disa förra veckan, så med disa, johanna, marrebae och emmy, riktiga lyckopiller det där! +tildeeee

vad läser du just nu? -jane austins stolthet och fördom(!!!) och en bön för de stulna av jennifer clement, fast den har jag i och för sig precis läst klart.

senaste sedda film? one day, för typ sjuttioelfte gången.

vad önskar du dig? detta kanske??

vilka svordomar använder du mest? kör re:blog på bambiskott!  haha

vad är du rädd för? mörkeeeerrrr

vart vill du åka just nu? berlin kanske, det är fint där!

vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan – hur såg ditt liv ut? jag grubblade över gymnasieval, hur min ansökan hade gått och om att vara tonåring och inte ett barn lägre. tog lite foton på malvina&erik och storstädade rummet en kväll också! typ så,,,

 

Continue Reading

mumin i glasform

jag är inte en människa som samlar på särskilt mycket. skulle inte kalla mig samlare precis, samlar på goda minnen om jag ska försöka välja något dock. (smörigtttt haha),,,,, men, okej, jag har en hög med muminglas, sådana som man fått när man ätit på max ett par tillfällen. jag försöker pricka in detdär, så att jag äter där de gånger de delar ut dessa. jag gillar de fetttt mycket! ska få vara framtida dricksglas i första lägenheten är tanken, de ligger och väntar på mig i brudkistan min så länge, finns mycket fint där i faktiskt, kanske visar er någon gång.

men luta er nu tillbaka, skrolla neråt och förvånas över dessa vackra skapelser… föresten, har muminfenomenet blivit hypat nu? kostar inte muggarna typ över tusen spänn på tradera? vänta, ska kolla,,,, jopp, det stämmer i minsta detalj, kopparna säljs för 500 och uppåt, najjan, önskar jag hade samlat på koppar istället och blivit rik en dåg! :) nä, pengar är överskattat, även om det är en rätt nicé grej alltså… okej, nu ska jag sluta babbla, se så, njut nu! ;)

                         

jag tror det röda eller det lila är de nyaste tillskottet, mins dock inte, men favvisen är iallafall den röda eller den blå, för den har jag haft längst om inte minnet sviker mig!

                         

puss

Continue Reading