lund, dag tre, blev; utflykt till malmö och en tripp i trampbåt

vykort från den 27:de och snackis om den 28:de

lördag och tågande till malmö och tillbaka.

vi gick upp vid nio, jag hade varit vaken sedan sju och suttit på balkongen i sovsäcken i ett naivt försök att typ somna-i-det-fria-pga-kvavt-inomhus (?) jag vet egentligen inte vad jag tänkte hehe, men mysigt var det iallafall, lite ensamtid tillsammans med fåglarna.

sen hoppade vi på tåget vid elva och åkte till malmö aka köpcenter á la emporia. spenderade timmar där, åt mat på taket(trädgård!! dock utan träd..). köpte örhängen och bok som den bokläsare(?!) jag på senare tid blivit igen. :-))  malva fick även finfint sms från morbrorsans flickvän som tipsade om trampbåt, så det åkte vi ju såklart in och gjorde. såklart såklart.

               

               

sjöng för fulla halsar gjorde vi. lyssnade på gamla godingar :-)) och hade oss. spred glädje gjorde vi iallafall, för vi fick både en slängkyss, vinkningar, leenden och paparazzis efter oss (obs, en asiatisk turist på en bro som vinkade, log och knäppte ett kort) skrattade gjorde vi, solade och jag hann till och med läsa ett par sidor i boken innan det var dags att gå i land och hoppa på ett tåg hem igen.

på vägen hem gick vi förbi denna! ↓↓↓↓

väl hemma gjorde vi taco(eller gjorde vi det? varma mackor var det kanske? minns ej) och spelade ett parti kort eller två. var det då vi kollade en prinsessas dagbok eller när va det? eller kollade vi jto och rmm’s justinbiber-prank då?

jaja, kul hade vi det iallafall. dagen därpå sov vi, packade och gjorde mat. satte oss i parken en stund och drog sedan mot tåget. sa adjö till paulina och lund och tågade hem under fyra timmar.

….och det var berättelsen om amanda, malva och elina som tog ett tåg till lund och paulina och stannade i fyra dagar. en lycklig berättelse. snipp snapp snut, tjoblahaha slut!

Continue Reading

lund, dag två, blev: foto á la golden hour och en malva via tåg

vykort från den 26, alltså igår.

malvisen kom och vi mötte upp på stationen. manda försökte iscensätta någon form av springa-fram-och-krama-ramla-skratta-gråta senario, sånt som var inne någon månad på intsagram ni vet?? (okok kanske inte,,) vilket la’ kanske var en aning för ambitiöst med tanke på den guppande video det sedan blev. obs. det filmades från mandas hand när hon sprang i världens hastighet mot tågets dörrar för att möta en jeansklädd malva, så det säger ju sig själv att det kanske var ett naivt ögonblick av att fånga något för fint för kameran och att skulle faila*!!:) nu är hon iallafall här!

(*quote:silas)

vi åt taco och tog sedan på oss kläder och grejjor för att gå ut i stadsparken här i lund och fota lite smått. ps. parken var hur mysig som helst obv.

                      

<3333en kärleksförklaring, på ett ungefär; alltså hur mycket kan man tycka om någon egentligen !? dessa gillar jag så himla mycket. känt varandra sedan sju år tillbaka och åh vad jag ser fram emot att äga ut livet tillsammans med dem!! intelligenta brudar, festliga debattörer [:)] som ger råd och peps som bara är allmänt lattjo! de gillar jag massor och skrattar så jag kissar på mig med dem, skaffa sådanahäringa, tips tips ! <333

Continue Reading

lund, dag ett, blev: spontant till Dmark

vykort från den 25. fredag aka kristi himmelsfärd

vi tog ett tåg och drog till köpenhamn igår. strosade runt bland fettt mycket människor, vackra hus och sevärdheter. blev en tripp till strøget och en till museum á la guinness world record. det var kul och lite töntigt, härligt.

gick förbi ett showband (!!!!!  s. å .  b. r. a.  !!!!!) och ett så kallat Eksjö (kulturskola) på en trappa på torget. de spelade pippi långstrump så tyckte la att de var ok, annars kan jag säga som en musikkårare till en annan att de hyser en hel del agg mot varandra, åtminstonde vad har jag hört. vad vet jag, så insatt i the community jag spelar i är jag dock inte! :))

          

fina manda och paulinaaaa!

Continue Reading

om en mysig kväll med tjejjorna, babbel och fantastiska vidunder

Hej käraste ni !  Igår, efter att jag varit ute med finaste paret på fototur blev det spontan biodejt och övernattning med brudarna ! Har saknat de så det kändes skönt med en så kallad; mys-och-snack-om-livet-kväll, det behövdes ! Tittade på filmen fantastiska vidunder också som, om jag förstod rätt, var en fristående ’bok’ av J.K Rowling som bygger på samma värd men i 1920-talets NewYork. Jag brukar ju faktiskt inte vara så för sådana där fantasy-grejor men jag blev faktiskt positivt överraskad , och jag som inte ens sätt på Harry Potter… ( skäms nästan över det, jag menar om den här var så bra som jag faktiskt tyckte att den var, kan ju bara den omtalade Harry Potter i både bok- och filmform vara något alldeles extra ) tack för en härlig kväll och natt tjejjor, jag tycker om er !

vi fascinerades över hur fina amandas nya glas från carolina gynning var 

                         

sjöng för fulla halsar i bussen på gamla musikklass-låtar och var sådär härligt nosttalgiska

                                                  

jag förvandlades till spårat smink då vi var alldeles för trötta för att ens försöka

tuff brud i lyxförpackning ♪ ♫ ♩ ♬

Continue Reading

Om ett dygn med Milla

Den 27 till den 28 juni bestämde jag och Milla oss för att göra något spontant. Vi satte oss helt enkelt på den så kallade mopeden och drog iväg på picknick. Att vår spontanitet sedan skulle överskrida en ny nivå hade varken hon eller jag någon aning om. Vi köpte sallad i mängder, varsin munk och en hel del annat smått och gott som kan vara bra att ha på en picknick. Vi glömde dock filt hemma så ett par stenar fick räcka gott, vilket det gjorde. Lite livet-snack och en hel del skratt och sedan hade nästan 3 timmar gått.

Efter kalaset i ”det fria” (lol) så var det ju egentligen dags att åka hem igen. Klockan började närma sig åtta men vi var inte alls redo för att ta kväll, vi var liksom inte trötta. Så, vad gjorde vi då kan en ju undra sig? Joo, vi snodde nycklarna till vår då outhyrda lägenhet och hängde där i cirkus två nätter. Sushi-ätande och mys. Det var superhärligt! haha, yey. :)

DSC_0138DSC_0182_2DSC_0123DSC_0200_2DSC_0105DSC_0101DSC_0148DSC_0100DSC_0097

226693686031618010516

Continue Reading

Gotland x2

DSC_0352

Vi grillade, satt i solnedgången och skrattade. Grät gjorde vi också, vi skulle ju sluta nian och lämna alla liksom. Ska jag vara helt ärlig, såhär några dagar efter avslutning har jag fortfarande inte fattat det, jag fattar inte att jag ska vända blad och börja om,,, vet inte riktigt alls…
DSC_0361 DSC_0405

Det blev pannkaka och skräckfilm mitt i natten för en hel hög också, mysigt var det! :)DSC_0437 DSC_0432DSC_0475

VISBY, det var mysigt!DSC_0526

Ännu mer schack! :)

DSC_0535

Och en trött men glad Elina! Haha! Det var Gotland det, mysigt!

226693686031618010516

Continue Reading

Vi säger tack och adjö till grundskolan och drar vidare, friare och klokare än någonsin innan

DSC_0130DSC_0132DSC_0177 DSC_0209 DSC_0218 DSC_0236 DSC_0253

Jag kan inte fatta, inte alls faktiskt. Ord kan inte förklara hur mycket ni betyder och har betytt för mig under de senaste sex åren.

U T D R A G   U R   A V S L U T N I N G S T A L E T   F R Å N   M I G   T I L L   E R:

9M2: Jag kan knappt förstå att när vi lämnar skolan (om en vecka) så lämnar vi den för alltid. Eller ja, för alltid är ju kanske att ta i då en hel hög av oss stannar kvar här och går ytterligare några år men ni förstår vad jag menar. Ni är som en andra familj och en så otrolig trygghet. Ni har fått mig att känna mig sedd och jag är så otroligt tacksam för det.

Love sa till mig häromdagen att det är sjukt att en kan bli hopsatt med personer en inte känner och att när en precis lärt känna dem riktigt på djupet ska splittras. Vi kommer lämna men också hitta nya plattformar att utvecklas och leva livet på. Jag önskar er all lycka till i livet och jag hoppas att vi om 20 år kan titta tillbaka på det här och le lika mycket som vi gör nu. Jag vet att jag alltid kommer minnas mina år i grundskolan tillsammans med er som något alldeles speciellt. Jag tror inte jag är ensam om att tycka såhär, vår klass äger och jag är så otroligt stolt över oss alla och det vi åstadkommit. Vi har sett varandra utvecklas både utvändigt och invändigt och vi har alla fått ett starkare band mellan oss en vad vi trodde var möjligt. Trots våra olikheter har vi lär oss att respektera varandra och uppskatta våra skillnader. Vi har lärt oss att bråk aka discobråket kan föra en mer samman, att en ganska så oviktig film från 6:an kan bli till ett internskämt som ingen riktigt förstår och att en grupp människor kan läsa av varandra så bra.


ÄLSKADE KLASS, ÄLSKADE KLASS, puss på er.

226693686031618010516

Continue Reading